top of page

Videomarknadsföring från GladaKunder.se

Uppdaterat: 19 apr.


I den digitala eran, där synlighet online är mer avgörande än någonsin, har GladaKunder.se tagit ledningen för att erbjuda skräddarsydda videolösningar. Dessa lösningar är designade för att lyfta ditt varumärke till toppen av sökmotorresultaten, med särskild inriktning på Google. Det är allmänt känt att köpbeslut ofta börjar med en snabb Google-sökning, och det är här GladaKunder.se’s tjänster för videomarknadsföring spelar en kritisk roll.



Med en överväldigande majoritet, 95% av alla köpresor i Sverige, som börjar på Google, har det blivit av yttersta vikt att ditt varumärke inte bara syns, utan också sticker ut. Videor i sökfältet fungerar som en digital skylt, som direkt fångar uppmärksamheten, hos potentiella kunder, som aktivt söker efter produkter eller tjänster som ditt företag erbjuder. Denna form av synlighet ger en oöverträffad konkurrensfördel, vilket omedelbart skiljer dig från dina konkurrenter.


GladaKunder.se förstår dynamiken i hur människor idag söker information på Google, ofta direkt efter att ha interagerat med innehåll på sociala medier. Denna insikt ligger till grund för vår strategi att göra ditt varumärke mer synligt på Google, vilket skapar en effektiv övergång från intresse till handling. Den genomsnittliga svenska medelålders personen gör upp till 4.5 Google-sökningar per dag, vilket understryker vikten av att vara synlig på denna plattform.


För att maximera synligheten och konverteringspotentialen, prioriterar GladaKunder.se videor framför text i Google-sökresultaten. Detta baseras på insikten att 75% av användarna föredrar video framför text. Genom att erbjuda direktåtkomst till videor i sökresultaten, ökar vi inte bara din synlighet utan också chansen för konverteringar avsevärt.


Fördelarna med att prioritera video över text i Google-sökresultaten är många, inklusive en ökad konverteringsgrad. Våra videor är noggrant utformade för att innehålla lockande Call to Actions (CTA), vilket gör det enklare för tittare att navigera till din webbplats eller sociala medier för ytterligare åtgärder. Dessutom går vi bortom traditionell SEO genom att optimera videorna och skapar starka länkar till din webbplats, vilket ger snabbare och mer kostnadseffektivt resultat än traditionella metoder.


Genom en omfattande sökordsanalys säkerställer vi att våra videor matchar exakt det som din målgrupp söker efter, vilket möjliggör skräddarsytt innehåll och optimerad synlighet. Vi identifierar de mest effektiva sökfraserna för att maximera din exponering och optimera ditt företags digitala fotavtryck.


Om du är osäker på var ditt varumärke bör synas eller vilka sökord som är mest fördelaktiga, erbjuder GladaKunder.se kostnadsfri vägledning. Genom att klicka på "Prata med en medarbetare" kan du utforska idéer och strategier tillsammans med våra experter, helt utan kostnad. Ta steget mot ökad digital synlighet idag och låt GladaKunder.se hjälpa dig att övertyga dina kunder med imponerande videolösningar.

15 visningar0 kommentarer
bottom of page